2 augustus , 2021

Werkzaamheden nieuwe hockeyinfrastructuur schieten goed op

De werkzaamheden voor bouw van de nieuwe hockeyinfrastructuur in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark startten op 11 mei 2020 en zitten nog altijd op schema. De ruwbouw is nu zo goed als afgewerkt zodat ook de onderaannemers voor de technieken hun installaties kunnen plaatsen. Eind juni 2021 zou het complex ter hoogte van de Edward Verheyestraat volledig afgewerkt moeten zijn.   

Nieuwe wandel- en fietspaden en ballenvangers 

Net voor de kerstvakantie werd ook gestart met de omgevingswerken rond het hockeyterrein, waaronder het plaatsen van de voorzieningen voor de verlichting op de site.   De werklui zijn nu volop bezig met de aanleg van een wandel- en fietspad rond het hockeyterrein. De oude ballenvangers zijn verwijderd en worden momenteel vervangen door nieuwe exemplaren.  

Renovatie speelveld 

Daarna wordt ook de wortelgroei onder het terrein verwijderd en de beschadigde stukken van het speelveld hersteld.   Tegen half maart 2021 zou het hockeyveld opnieuw speelklaar moeten zijn. Momenteel zijn alle hockeycompetities stilgelegd maar trainingen voor zowel –13 jarigen als +13-jarigen zijn mits de nodige preventieve coronamaatregelen wel nog mogelijk.  

Volledige hockeyinfrastructuur operationeel voor nieuw competitieseizoen van RKHC 

Als de COVID-pandemie geen verder roet in het eten komt gooien zou de volledige infrastructuur met clubhuis, dakterras, kleedkamers, vergaderzaal en competitieveld van de Royal Knokke Hockeyclub dus operationeel moeten zijn voor het nieuwe hockeyseizoen 2021-2022.  

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS