2 augustus , 2021

Vervul jij een kinderwens?

Voor de zesde keer op rij zet de vzw Kansenfonds Knokke-Heist zich in voor alle kwetsbare kinderen en jongeren in de gemeente. Dit jaar willen ze 221 kinderwensen inwilligen. Jammer genoeg is het door de huidige coronamaatregelen zeer moeilijk om benefietacties op poten te zetten, dus kan de vzw jouw hulp goed gebruiken. 

 
Elk jaar worden, via de verschillende partners verbonden aan het ‘Huis van het kind Knokke-Heist’, kinderwensen verzameld, een cadeautje dat het kind normaal niet kan krijgen door de gezinssituatie of de maatschappelijke context waarin het zich bevindt.  
Een fiets om naar school te rijden, een Barbie, een Knex-bouwset of een babybedje zijn enkele voorbeelden, maar evenzeer een uitstapje naar Bellewaerde, een zwemabonnement of lidmaatschap bij de voetbalclub. Allemaal uitgaven die voor heel wat mensen evident lijken, maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om dat allemaal te bekostigen.  
 
Vorig jaar vervulde de vzw Kansenfonds 181 wensen en bezorgde zo menig kind een onvergetelijke kerst en een grote lach op het gezicht. Maar dat corona er serieus inhakt bij vele gezinnen zien we. Dit jaar ontving de vzw Kansenfonds maar liefst 40 extra kinderwensen. 
 
Omdat het in deze coronatijden niet vanzelfsprekend is om naar de winkel te gaan, hoef je zelf geen cadeautje aan te kopen, maar kun je een bedrag overschrijven. Van zodra de vzw Kansenfonds jouw overschrijving goed ontvangen heeft, kopen ze een geschenkje en bezorgen ze het vóór kerst bij het kindje dat de wens deed.  

Wil je zelf ook een kinderwens vervullen? Surf naar http://www.knokke-heist.be/wensenboom en lees hoe je dit heel eenvoudig kunt doen. Laat je hart spreken en tover een glimlach op het gezicht van een kind! Een mooier kerstgeschenk voor jezelf kun je niet bedenken!  

Voor meer info: 
Sociaal Huis  
Kraaiennestplein 1 
8301 Knokke-Heist 
T 050 530 900 

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS