14 juni , 2021

Verfaillie-Bauwens

Het verhaal van Verfaillie-Bauwens overspant net geen halve eeuw. In 1968 startte Roland Verfaillie samen met zijn echtgenote Nera Bauwens een elektrowinkel in Waardamme. Het idee om kwaliteitsapparaten aan te bieden met de nadruk op sterke dienst na verkoop.

Het familiebedrijf bouwde doorheen de jaren een sterke naam op in elektro, een naam waar u kunt op vertrouwen. Naast uitbreidingen in de oorspronkelijke winkel kwam er in de loop der jaren ook een winkel in Knokke-Heist bij. Een levend bewijs dat onze persoonlijke aanpak vertrouwen schept.

Alleen met ons professioneel team is het mogelijk om onze waarden te realiseren.
Zij staan u graag bij voor advies op maat. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar klein elektro, huishoudapparaten, inbouw of een eigen grootschalig project. Onze experten houden rekening met uw vooropgestelde budget, met uw wensen en uw verlangens.

Service eindigt voor ons niet aan de winkeldeur. Naast gericht advies bij aankoop, zweren wij evenzeer bij een vlekkeloze dienst na verkoop. Het enthousiaste team zorgt voor waar nodig voor levering aan huis, plaatsing en aansluiting van de toestellen. De technische dienst voert herstellingen uit en is makkelijk bereikbaar voor vragen en technische problemen.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS