13 juni , 2021

Veilige wimperserums voor volle en langere wimpers

et maakt je wimpers sterker, voller, langer en zorgt ervoor dat je minder wimperhaartjes verliest: een wimperserum. Meghan Markle is er in elk geval heilig van overtuigd. Zij gebruikt het populaire Revitalash wimperserum, een wondermiddel dat volle, lange wimpers in maar twaalf weken belooft. Moeilijk om te gebruiken is het niet, je hoeft alleen maar een fijn lijntje te zetten bij de aanzet van je wimpers. Zo gepiept dus, die sprekende oogopslag.

wimperseum ku2

Dit serum helpt je wimpers te verlengen en verdikken. Het is hormoon- en parabeen vrij en bevat geen schadelijke chemicaliën. Wel is het verrijkt met natuurlijke vitaminen, extracten en peptiden om je wimpers te voeden en te voorkomen dat ze droog en broos worden. In ongeveer vijftien dagen merk je verschil. Prijs: € 49,- (3,5 ml)

Shiseido Full Lash Serum

wimperserum

Het Full Lash Serum van Shiseido bevordert de groei en dikte van wimpers én wenkbrauwhaartjes. Het fijne van het product is dat je wimpers voller lijken maar dat je het ook voor je wenkbrauwen kan gebruiken. Prijs: € 42,75 (6 ml)

L’Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum

wimperserum

Het L’Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum verzorgt, versterkt en verbetert je wimpers zichtbaar. Je ziet al verschil na acht weken. De formule is verrijkt met zes actieve, wimperverzorgende ingrediënten waaronder hyaluronzuur. Prijs: € 18,35 (1,4 ml)

wimperserum

Dit Lash Serum is vrij van hormonen en heeft een verzorgende werking. Het helpt je wimpers te herstellen dankzij de hormoonvrije formule die geconcentreerd is met de meest stimulerende aminozuren zoals hyaluronzuur. In vier weken zijn je wimpers dichter en dikker. Ook voor je wimpers kun je dit product gebruiken. Prijs: € 49,- (4 ml)

Ardell Brow & Lash Growth Accelerator

wimperserum

Dit serum bevat proteïnen die de haargroei van zowel je wimpers als wenkbrauwen bevorderen. Na een tijdje zien je wimpers er voller en gezonder uit. Prijs: € 16,84 (7 ml)

Revitalash Advanced Wimperserum/ Conditioner

wimperserum

Meghan’s super serum: Revitalash, een wondermiddel dat lange, vollere wimpers in twaalf weken belooft en vooral ook veilig te gebruiken is. Prijs: € 57,- (2 ml)

Het wimperserum van GrandeLash bevat een mix van antioxidanten, aminozuren en vitamines, waardoor je wimpers er binnen vier tot zes weken voller en gezonder uit gaan zien. Het is ook geschikt voor mensen die lenzen dragen. Prijs: € 65,- (2 ml)

SIMIA™ Eyelash Growth Serum

wimperserum

Ook Simia Eyelash Growth Serum is een verzorgende serum voor volle, sterke en langere wimpers en bevat geen hormonen, maar hypoallergene en effectieve botanische ingrediënten voor wimpergroei. € 16,95 (5 ml)

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS