1 augustus , 2021

Uniek wintersport-resort in La Rosière

Wil jij aankomende winter “als het kan” opladen in de Franse bergen? Dan hebben wij de ideale suggestie voor jou: het gloednieuwe wintersport-resort in La Rosière dat in december 2020 opent. Hier vier je de perfecte wintervakantie!

La Rosière is de nieuwste aanwinst van Club Med, bekend van de zorgeloze all-inclusive resorts. Kortom: je beslist alles, maar zorgt voor niets en laat ruimte voor oneindig veel mogelijkheden. Zo zijn er bovenop ski- en snowboardlessen ook andere activiteiten die je verblijf onvergetelijk maken. Bij Club Med La Rosière is quality time verzekerd!

Herontdek de Alpen

Het resort, gelegen op slechts een paar kilometer van de Mont Blanc, ligt vlak aan de pistes te midden van de ongerepte natuur. Het skigebied “Espace San Bernardo” waartoe La Rosière behoort, biedt 160km aan pistes die zijn verdeeld tussen Frankrijk (La Rosière) en Italië (resort La Thuile).

Aan de Franse kant zijn de hellingen zacht en zonnig, de Italiaanse kant is bereikbaar via een rode piste en biedt meer technische en steile hellingen. Daarnaast voorziet Club Med een plek voor iedere skiër met een ‘Jardin des Neiges’ voor de kleintjes, een free ride parcours en zelfs een aparte Club Med-zone. De allerkleinsten worden opgevangen vanaf 4 maanden oud.

De toegang tot het gebied is goed geregeld: 35 minuten van het TGV-station Bourg-Saint-Maurice en 2 uur en 45 minuten van de internationale luchthaven van Lyon.

club med la rosière

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS