Uniek appartement aan het Zegemeer

Uniek aanbod op de markt: droomappartement met zicht op het Zegemeer en zicht naar de zee, voorzien van een zeer luxueuze en hoogstaande afwerking, genietend van 40m² zonneterrassen.

Indeling leefruimte (niveau 1): inkomhall met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer met gashaard uitgevend op het grote zuid gerichte terras, genietend van een zicht op het Zegemeer en een panoramisch zicht over Knokke.

Grote leefkeuken met eetplaats, voorzien van alle toestellen:
grote wijnkoeler, stoomoven, combi oven en bordenwarmer – Miele – , ingewerkt tv scherm  met domotica van Duo Tecno in de keuken.

De keuken geeft uit op een tweede zonneterras met zicht op de Casino en de zee.  Ruime berging en wasplaats voorzien van ingemaakte kasten. Afzonderlijke bureelruimte.

Indeling duplexniveau:

Masterbedroom:

Oorspronkelijk 2 slaapkamers met telkens een dubbel bed met zicht op het Zegemeer en Knokke, op heden afgewerkt als zeer grote suite met inloopdressing en majestueuze badkamer (bad beschikt over ingewerkt tv-scherm), afzonderlijk toilet.

Grote 2de slaapkamer die momenteel ingericht is als ruime zithoek/lounge met tv (aanvankelijk 2 slaapkamers met badkamer). 

Dit uitzonderlijk eigendom werd volledig afgewerkt met Descamps en is voorzien van een uitzonderlijke afwerkingsgraad, met vloerverwarming, airco, geluidssysteem van Bose in combinatie met Sonos en een alarm.

Het appartement wordt verkocht met een zeer ruime kelderberging en 5 fietshaken in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Mogelijkheid tot aankoop van uitzonderlijke garages met geautomatiseerde poorten onder het appartement:

  • 1 dubbele box voor 2 wagens + golfcart naast elkaar
  • 1 tandembox voor 2 wagens
  • 1 autostaanplaats

Aankoop onder registratierechten.

Uniek leef-appartement in Knokke-Heist, bezoek warm aanbevolen en steeds mogelijk op afspraak via Geneviève Ralet: +32 472 47 56 71 of genevieve@gmail.com.  

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...