2 augustus , 2021

The Tomorrow War exclusief op Amazon Studios

Amazon Studios krijgt de wereldwijde exclusiviteit om de bioscoopfilm The Tomorrow War te brengen op zijn streamingdienst Prime Video. The Tomorrow War met in de hoofdrol Chris Pratt ondersteund door Yvonne Strahovski (Handmaid’s Tale), Betty Gilpin (GLOW), Sam Richardson, Edwin Hodge, en Academy Award-winnaar J.K. Simmons (Whiplash, Justice League) zal op 2 juli 2021 te zien zijn op Amazon Prime Video België.

Reactie van Amazon Studios:

“The Tomorrow War wordt een wereldwijd evenement dat onze klanten over de hele wereld zal verrassen en verblijden,” aldus Jennifer Salke, Head of Amazon Studios. “Regisseur Chris McKay heeft op briljante wijze deze unieke, actievolle sci-fi ontsnapping gemaakt die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden en aan hun harten zal rukken met zijn vader-dochter verhaallijn. We zijn heel blijf om onze relatie met Chris Pratt voort te zetten – die zo’n dynamische sterkracht in de film brengt – samen met David Ellison en het Skydance-team, om deze spannende film met fans te delen.”

Reactie van regisseur:

“Ik ben zo trots op deze ongelooflijke cast en crew die onder uitdagende omstandigheden hebben gewerkt om een unieke, originele sci-fi actiefilm te maken, iets dat steeds zeldzamer wordt. Zien hoe dit team van acteurs en ambachtslieden moeiteloos actie, horror, komedie en drama vermengt, was voor mij een droom die uitkwam en ik hoop dat het publiek deze zomer in vervoering zal worden gebracht,” aldus regisseur Chris McKay.

Reactie van Skydance:

“Het is fantastisch om opnieuw samen te werken met Amazon om weer een film uit het Skydance-canon uit te brengen,” zegt Skydance CEO David Ellison. “Jen en het marketingteam hebben veel succes gehad in het maken van filmpremières op het Amazon-platform must see-evenementen en met Chris Pratt als headliner gaat alles naar een ander niveau.”

SYNOPSIS: In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de strijd aansluiten. Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester (Pratt). Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper (Yvonne Strahovski) en zijn vervreemde vader (J.K. Simmons). Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS