1 augustus , 2021

Slapen in het huisje van Hagrid (Harry Potter) kan nu via hetzoute.com

De Harry Potter-films zijn al jaren een favoriet van jong en oud in Knokke-Heist. Menig fan droomt ervan om een dag rond te lopen in het magische Zweinstein, te winkelen in de Wegisweg of? slapen in de hut van Hagrid! Dat laatste kan nu, want er is een replica van het huisje gemaakt die je zomaar kunt huren!

Hagrid is één van de meest geliefde personage uit de films. Niet alleen z’n persoonlijkheid is gezellig en lief ook z’n huis is ontzettend knus!

Het schattige huisje is een replica en lijkt dus precies op die van Hagrid uit de films. Echter is het van binnen een stuk opgeruimder en iets gezelliger ingericht. Je zult er helaas geen magische wezens vinden, maar wel zes slaapplekken, een gezellige open haard en een prachtige badkamer.

Echte fan

De diehard Harry potter-fan Carol Cavendish heeft het huisje laten bouwen. Het heeft zo’n 250.000 pond gekost, maar zo vond het elke cent waard. Ze is namelijk zo’n grote fan, dat ze het liefst elke dag in de magische wereld leeft!

Noord-Engeland

De hut is gelegen in het noorden van Engeland. Hij staat op een groot stuk land waar je ook nog eens lekker over kunt wandelen. Het huisje is exclusief voor de lezers van hetzoute.com hier te boeken en kost omgerekend zo’n 175 euro per nacht. Dat is in ieder geval al ietsje goedkoper dan dit huisje

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS