2 augustus , 2021

Sel Gris beheerst de kunst van het evenwicht

Bij Sel Gris draait alles als een geoliede motor. De gasten worden verzorgd van aperitief tot nagerecht en je hebt ook steeds voldoende gegeten. Vijf voorgerechten strijden om de Palme d’Or.

Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee. De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs. ​Frederik Deceuninck was twee jaar chef de partie in de Karmeliet en drie jaar souschef in het kustrestaurant Jardin tropical. Na een verblijf van zeven maanden bij de Pastorale in Reet, besloot hij om zijn droom waar te maken: een eigen gastronomisch restaurant waar men lekker kan eten tegen betaalbare prijzen. Zo werd Sel Gris geboren.

De chef-kok beheerst de kunst van het evenwicht, zoals blijkt uit de leuke menukaart. Bij Sel Gris start alles bij liefde en passie, waarbij gekozen wordt voor een eerlijke keuken. Een eigentijdse variant van grootmoeders keuken, met veel smaak en toch een licht gevoel. Je ziet wat je eet en kunt genieten met alle zintuigen.


Zeedijk 314
8301 Duinbergen (Knokke-Heist)
32(0) 50 51 49 37
info@restaurantselgris.be

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS