1 augustus , 2021

Reserveer tijdig je zitje in de Filmzaal Scharpoord

Op maandag 12 oktober 2020 om 20 uur kunnen cinefielen in het CC Scharpoord genieten van de bloedstollende thriller A most wanted man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn.  Reserveer wel op voorhand je tickets in Scharpoord want door de coronamaatregelen is het aantal genummerde plaatsen in de zaal beperkt. Dit kan telefonisch of aan de balie voor alle films die tot december 2020 geprogrammeerd staan.    

Film: A most wanted man 

Wanneer de gewonde Tsjetsjeense-Russische Issa Karpov (Grigoriy Dobrygin) Hamburg invlucht, gaan de alarmbellen af bij de Duitse en Amerikaanse geheime diensten. De man heeft bakken met geld bij zich en probeert te schuilen bij de islamitische gemeenschap van de stad. De autoriteiten doen er alles aan om uit te vinden waar de man zich bevindt. Wanneer advocate Annabel (McAdams) hier achter komt, besluit ze Issa te helpen…met gevaar voor eigen leven.  

most wanted Man is een intelligente, bloedstollende thriller met in de hoofdrollen Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Robin Wright, Daniel Brühl en Willem Dafoe onder regie van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. 

Deze film staat geprogrammeerd in het kader van de fototentoonstelling rond fotograaf Anton Corbijn die plaatsvindt in CC Scharpoord van 27 september 2020 tot 10 januari 2021. 

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS