Opening gloednieuwe culinaire hotspot “The Culinary Shop”

De Antwerpse premium & online food shop “The Culinary Shop” opent vandaag vanaf 11.00u zijn allereerste pop-up store op de Zeedijk Albertstrand 513 in Knokke-Heist. Deze trendy take out & delivery shop brengt vernieuwing in het takeaway universum met zijn alomvattend en ‘summerproof’ concept: een mooi aanbod van héérlijk bereide maaltijden – van verfijnde salades, ‘fine dining’ gerechten tot hemelse apero dishes. Dankzij het fraaie, handige en duurzame verpakkingsmateriaal kan je bovendien geheel in stijl én gezellig op het strand of bij je thuis met vrienden en/of familie lunchen, aperitieven of avondeten. Een ideaal concept voor zowel jong als oud voor gezonde, lekkere en handige maaltijden. Daarnaast kan je ook heerlijke ‘cocktails on tap’ bij The Culinary Shop verkrijgen, alsook diverse cold pressed sappen, biersoorten, wijnen en champagnes.

Kortom, The Culinary Shop pop-up store biedt een culinaire totaalbeleving: ‘fine dining’ met je dierbaren in de setting die je wenst, in een perfecte ambiance! De pop-up store is in mei en juni open tijdens de (lange) weekends, van 11.00u tot 21.00u. Vanaf 1 juli tot en met 10 september is de shop dagelijks open, ook telkens tussen 11.00u en 21.00u. Wie daarnaast graag een royaal gastronomisch diner met een 5-gangenmenu en een unieke restaurantbeleving wenst, kan op de online webshop www.theculinaryshop.com uit een zeer uitgebreid menu kiezen én een super-de-luxe bereide maaltijd box bestellen inclusief porseleinen design borden. De levering hiervan is mogelijk in heel Vlaanderen en Brussel mits twee dagen op voorhand je bestelling door te geven. De (iets kleinere) menukaart van de pop-up store in Knokke-Heist vind je via www.theculinaryshop.com/pop-upknokke, of via de gekende platformen zoals Uber Eats, Deliveroo en Takeaway.

The Culinary Shop biedt een culinaire totaalbeleving met een ‘summerproof’ concept

The Culinary Shop in Knokke-Heist is een uitgelezen plek voor zowel de lokale bevolking als de weekend- en vakantiegangers die op culinair vlak verwend willen worden en niet (altijd) zelf in de kookpotten willen roeren. In de pop-up store van The Culinary Shop kunnen ze hun gading vinden voor zowel het middageten, apero dishes & drinks, alsook voor het avondeten. De verfijnde keuken van The Culinary Shop – die je kan typeren als Frans & deels Fusion met seizoensgebonden en pure gerechten, en klassiekers met een creatieve toets – zorgt voor een ruime keuze aan héérlijk bereide maaltijden. Dankzij het handige, duurzame en ook mooie verpakkingsmateriaal – inclusief bio-afbreekbaar bestek en servetten – kan je daarenboven stijlvol én zalig ongedwongen op het strand of bij je thuis lunchen, aperitieven of avondeten. Kortom, ‘fine dining’ met je vrienden en familie in de setting die je wenst! Zo vertelt Thomas Lathouwers, medezaakvoerder: “Zowel jonge mensen als (jonge) gezinnen vertoeven vaak heel de dag aan het strand, en blijven ook liefst zo lang mogelijk genieten van de sfeer en de avondzon. Wij zorgen met ons concept voor een gezond en lekker aanbod waardoor iedereen rustig op het strand kan blijven zitten, volledig in de setting van hun voorkeur. Hierdoor kunnen ze het maximum uit hun verblijf halen zonder zich druk te moeten maken over het eten. Daarnaast bieden wij ook ‘cocktails on tap’, cold pressed sappen, bier, wijn en champagne zodat ook niemand zich op dat vlak zorgen moet maken. The Culinary Shop zorgt dus voor een culinaire totaalbeleving. Aan elk detail is gedacht. Zo zijn er ook ijszakjes en ijsblokjes verkrijgbaar.”

Op de TV schermen die geïntegreerd zijn in de etalages kan je je culinair laten inspireren door diverse interactieve content waaronder de delicieuze ‘fine dining’ gerechten, salades en apero dishes, social media ‘sharing’ berichtjes, van tijd tot tijd een win-win actie voor een aperobox, alsook foto’s en filmpjes die de beleving van The Culinary Shop uitdragen. Ook ’s avonds zullen de etalages verlicht zijn waardoor de shop continu verrukkelijke culinaire vibes zal uitstralen. The Culinary Shop pop-up store is dus de perfecte plek om je lunch, apero en/of avondeten te kopen. Bereide plats, lekker en gezond, die je zonder enige moeite gezellig kan degusteren waar en wanneer je maar wil.

Take out & delivery pop-up store Knokke

In de pop-up store kunnen de premium maaltijden van The Culinary Shop ter plaatse uitgehaald worden. Je kan ook op voorhand online bestellen, en je eten en drinken laten leveren. Bestellen voor de pop-up store kan via www.theculinaryshop.com/pop-upknokke of via de platformen van Deliveroo, Uber Eats en Takeaway.

Royale gastronomische lunch of diners via de webshop: twee dagen op voorhand
Naast de kaart van The Culinary Shop pop-up store in Knokke-Heist, biedt de Antwerpse premium & online food shop nog een veel ruimere kaart aan via hun webshop www.theculinaryshop.com die geregeld aangepast wordt zodat je telkens nieuwe gerechten kan ontdekken en proeven. Via de webshop kan je bijvoorbeeld een 3-gangenmenu bestellen voor twee of meerdere personen, maar evengoed een gastronomisch 5-gangenmenu voor een grote groep (tot twintig personen), inclusief een host die alles in goede banen leidt. Door de levering van de bereide gerechten in super-de-luxe gekoelde maaltijdboxen waarin de maaltijden gepresenteerd worden in magnifieke porseleinen design bordjes krijg je er meteen een restaurantbeleving  bovenop. Het enige dat je zelf nog moet toevoegen zijn bestek en glazen. Deze royale kant-en-klare delivery maaltijdboxen dienen wel twee dagen op voorhand besteld te worden, voor 18.00u. De leveringszone strekt zich tot gans Vlaanderen en Brussel. Medezaakvoerder Laurent Harrewyn vervolgt: “Wij brengen het restaurant naar je thuis of naar jouw werk. The Culinary Shop is het perfecte alternatief voor kleine tot middelgrote groepen. In plaats van zelf te koken en niet bij je gasten te zitten, of een chef/traiteur in te huren (veel duurder) kan je nu gewoon de volledige catering geleverd krijgen en met minimale inspanningen krijg je een fantastische beleving. Alle gerechten worden vers bezorgd en hoeven enkel te worden opgewarmd en gepresenteerd. Het is alsof de chef in jouw keuken staat. Op de webshop kan je ook diverse dranken naar keuze bestellen. Onze service gaat dus heel ver. We willen de klant een super service bieden.”

Zaakvoerders
De drijvende krachten achter The Culinary Shop zijn Thomas Lathouwers en Laurent Harrewyn. Thomas ontfermt zich over sales, marketing & het klantcontact. Laurent legt zich toe op alles inzake het operationele luik & de personeelsplanning.

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...