Op zoek naar een goede weerstand?

Brrr, het coronavirus is wederom volop aanwezig in ons kleine kikkerlandje ook al doen we het in Knokke-Heist stukken beter dan in de rest van Vlaanderen. Het lijkt wel alsof we er maar niet van af komen. Het krijgen van het coronavirus is helaas zo gebeurd, al kunnen we het toch enigszins tegengaan of minder erg krijgen door je weerstand zo goed als mogelijk te houden. En hoe doe je dat? Nou, door gezond te eten, voldoende ontspanning, beweging en nachtrust. Pak je boodschappenlijst er maar bij, want de volgende dingen ga je volop eten!

De producten die je nu nog op je boodschappenlijstje moet zetten zijn… 

Griekse yoghurt
Griekse yoghurt bevat goede bacteriën. Mmm lekker met honing, walnoten en verse aardbeien.

Avocado
Avocado is niet alleen heerlijk, maar zit ook nog eens vol met goede vetten en bomvol met vitamines. 

Proteïnes
Deze proteïnes zijn vooral te vinden in vlees, vis, quinoa en noten en zijn hartstikke gezond. Dus zet die ook maar op je boodschappenlijstje! 

Zoete aardappel
Hoe lekker is zoete aardappel? Wist je dat deze oranje aardappel ook nog eens hartstikke gezond is? Maak voortaan een stampot met zoete aardappelen en je gaat genieten. 

Groene veggies
Spinazie, boerenkool, selderij en kool zijn producten die je spijsverteringskanaal een boost geven en zorgen er ook nog eens voor dat schadelijke stoffen snel je lichaam verlaten.

Gember
Maar dan wel verse gember. Het is enorm gezond en vooral tijdens de wintermaanden lekker om in je thee te doen samen met een stuk citroen of sinaasappel. 

Zalm
Bomvol vitamines zit een lekker stuk zalm. Dus hop, je oven in met verse groentes en genieten maar.

Knoflook
Niet al te best voor je adem, maar wel gezond! Het helpt bacteriën te bestrijden en beschermt tevens je hart. 

Naast gezond eten is het natuurlijk ook belangrijk dat je je handen vaak wast, zeker in deze tijd.   Voldoende ontspanning en beweging krijgt en daarnaast ook nog eens goed slaapt.

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...