13 juni , 2021

Na de hittegolf een stomende seksgolf

Met een vluggertje is niets mis, maar een lange vrijpartij heeft ook zo zijn voordelen. Tips voor een stomende sessie met je partner net na deze hittegolf hier aan zee. We bedoelen dan ook geen vluggertje tegen een strandcabine! Maar het echte werk.

Seks hebben is één van de prettigste dingen in het leven. Wanneer de klik er is kun je samen helemaal opgaan in het moment en wegsmelten in elkaar. Tijd en ruimte vervagen. Het is alleen jij met je (bed)partner op dat moment. Daarnaast biedt seks als bijkomend voordeel dat het ontzettend gezond is. Maar nemen we vandaag de dag wel genoeg tijd voor seks? Is het tegenwoordig niet meer dan een verplicht nummertje om elkaar maar een beetje te plezieren? Als jij je hierin herkent moet je vooral verder lezen, want in dit artikel geven we je een aantal tips hoe je genoeg tijd besteedt aan seks met je partner!

Laten we vooropstellen: tijd is een illusie. Er is alleen het hier en nu en tijdens een echt goede sekspartij is dat ook wat je zult ervaren. Je kijkt niet op de klok. Je gedachten zijn niet ergens anders. Het draait op dat moment om jullie en tijd is daarbij absoluut niet relevant.

Toch is tijd tijdens een sekspartij wel degelijk relevant. Zeker voor de vrouw. Want wist je bijvoorbeeld dat een vrouw 45 minuten nodig heeft om zich helemaal te ontspannen zodat ze zich echt kan geven tijdens de daad? Zet daartegenover dat de gemiddelde man in zo’n twee minuten wel klaar is en je zult tot de conclusie komen dat we inderdaad niet genoeg tijd nemen om de liefde te bedrijven.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS