14 juni , 2021

Mijn favoriete soort restjes… Wasted Atelier komt naar Knokke-Heist

Het Belgische merk Wasted Atelier heeft net een nieuwe collectie gelanceerd met kleurrijke, glamoureuze, zomer-proof items. Alle stukken zijn gemaakt van overgebleven stofresten, een duurzame benadering van hedendaagse mode. Deze zomer zal je Wasted Atelier kunnen shoppen aan onze geliefde Belgische kust. Het merk zal zijn eigen pop-up store hebben op Zeedijk, de nieuwe place-to-be in onze shopping gemeente Knokke-Heist.

Verspil nooit goede smaak


Wasted Atelier werkt buiten de traditionele regels en tijdschema’s, los van de modeseizoenen. Elke zes weken dropt het merk nieuwe items. De laatste drop bevat zomerse items die stuk voor stuk gegarandeerde mood boosters zijn. Met prints en kleuren van allerlei aard bewijst Wasted Atelier dat duurzame mode ook leuk kan zijn. In de nieuwe collectie presenteert het merk een reeks shorts en lichtgewicht kimono’s in verschillende prints, afhankelijk van de ‘catch of the day’ stof. Alle patronen zijn mix en matchable.

De blauwe tie-dye print in de collectie werd gered uit de voorraad van een Italiaanse drukkerij. Wasted Atelier verwerkte de overgebleven stoffen tot vier kleurrijke items. Combineer de shorts of joggers met de kimono voor een statement look, of kies voor een slip dress om hoofden te laten draaien.

Kust pop-up


Van 15 juni tot 30 september heeft Wasted Atelier een tijdelijke winkel op de Zeedijk, een gloednieuw winkelconcept. Sea Square focust op Belgische topmerken met een eigen identiteit en stijl, die stuk voor stuk duurzaam zijn. Lokaal winkelen is essentieel voor Sea Square. Wasted Atelier zal zijn eigen winkel hebben, waar je verschillende zomer outfits zal vinden, die passen bij de levendige levensstijl van de stad.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS