1 augustus , 2021

Lancering Concept Place office design in Knokke-Heist

Buro Project is specialist in het uitdenken en uitvoeren van fantastische werkplekken. Onze aanpak heeft één einddoel: Corporate Wellbeing. We creëren slimme kantooromgevingen die een duurzame impact hebben op productiviteit, medewerkers en de buitenwereld. “We weten hoe we een kantoor kunnen transformeren tot een thuisbasis die talent aantrekt, bedrijfswaarden omarmt en klanten verwelkomt.

Ons kantoordesign zorgt ervoor dat je medewerkers kunnen excelleren en presteren”, vertelt Frédéric de Kriek, Managing Director & Founder enthousiast. “Buro Project gelooft dat plezier van werken de sleutel is tot succes. En maakt dat waar”.

Uitbreiding naar West-Vlaanderen. Er is geen betere manier om jezelf te inspireren in de wereld van kantoorinrichting dan door te voelen en te zien. Sinds 2013 kan je bij Buro Project terecht in de Concept Place te Aalst, en sinds april 2021 openenden we een tweede Concept Place in West[1]Vlaanderen.

“Met deze tweede vestiging in Knokke-Heist verstevigen we onze leiderspositie in kantoorinrichting, en willen we vooral dichter bij alle West-Vlaamse ondernemers staan die willen investeren in een fantastische werkplek” zegt Jurgen Taeldeman, partner bij Buro Project. De keuze voor het bruisend Knokke-Heist was snel gemaakt. De innovatieve en levendige sfeer in Knokke-Heist is exact hetgene Buro Project uitademt. Wij willen dynamische, kleurrijke omgevingen creëren waar mensen connectie maken met elkaar.

Elke onderneming die geïnspireerd wil worden in kantoorinrichting is welkom in onze Concept Place te Knokke-HJeist. Een afspraak kan je maken met Jurgen op 0478 80 28 31 of op knokke@buroproject.be.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS