14 juni , 2021

Juwelenmerk Bigli met jarige ‘Mini Sweety’ collectie

Meer dan 10 jaar geleden introduceerde het Belgische juwelenmerk Bigli een ‘Mini Sweety’ collectie. Creative director Laurence Aerens heeft de iconische sieradencollectie nu uitgebreid met de nieuwe ‘Mini Sweety Double Diamond’. De elegante ringen zijn voorzien van fonkelende witte of bruine diamanten in een pavé zetting en verkrijgbaar in rosé-, wit- of geelgoud en in 2 verschillende maten.

De speelse ‘Mini Sweety’ ringen zijn vervaardigd van 18-karaat goud en kunnen apart, per twee of per drie gedragen worden. Je hebt keuze uit een uitgebreid palet van kleurrijke, cabochon geslepen edelstenen. Met meer dan 50 lichte en donkere kleuren in het mogelijk om onbeperkt te mixen en matchen. Bigli is het enige juwelenmerk ter wereld met zoveel kleuren. Een ‘Mini Sweety Double Diamond’ ring is te koop vanaf € 3.190.

Bigli is opgericht in 1997 en onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit maar ook door het uiterst vakkundige zetwerk. Aan het hoofd van het label staat een duo dat elkaar perfect aanvult: Laurence Aerens en Thierry Spitaels. Bigli’s juwelen hebben vaak unieke kleuren dankzij een ambachtelijke techniek waarbij verschillende lagen van edelstenen op elkaar worden aangebracht. Door deze superpositie krijgt het geheel een ander, dieper kleurtimbre.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS