14 juni , 2021

Juttu Knokke-Heist speelt met je voeten…

Enkel letterlijk uiteraard, want de ultravrolijke hoogzomercollecties van het Belgsiche multibrand winkelconcept zijn seriously fun. Centraal staat de collab tussen sandalenmerk Teva en Polaroid: een kwalteitsvolle, kleurrijke, happy vibes inducing collectie, die nog tot en met 19 juli in de Pop-Up Space van alle Juttu-winkels ligt.

Teva x Polaroid

Teva heeft niet alleen een sportief, maar ook een fashionable kantje, die de sandalen evengoed doet matchen met maxi-jurken, chino’s en pofmouwen. Enter Juttu dus, want het Belgische multibrand winkelconcept valt helemaal voor de fris getinte Urban-collectie, de kleurrijke Pride-modellen en de arty collab met Polaroid.

Voor free spirits + outdoor lovers

Bossen, bergen en kampvuren dus, maar evengoed (mini)festivals, road- en citytrips: Teva-fans willen echt álles uit het leven halen en going outdoor vormt daarbij de rode draad. Tenen bloot & go, go, go dus!

Een fles in je sandaal

Teva zet hoog in op duurzaamheid: de waterproof, ultralichte sandalen zijn zo gemaakt dat ze jaren meegaan. Die duurzaamheid zit ook ín de sandaal, want de straps zijn voor 100% gemaakt van gerecycleerd plastic. Momenteel staat de teller op 40 miljoen petflessen sinds 2020 …


Meer high summer fun fashion, deco en accessoires bij Juttu

Dat ultieme vakantiegevoel is meer dan leuke sandalen alleen, natuurlijk. Laat je inspireren voor een vrolijke, kleurrijke, zorgeloze, no-nonsense, maar toch fantasierijke zomer, met de hoogzomer items verkrijgbaar bij Juttu.

Vergeet ook zeker geen kijkje te gaan nemen in de Juttu Summer Store hier in Knokke-Heist, nog tot 13 september. Let wel, de Teva Pop-up Space is niet aanwezig in de Summer Store.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS