1 augustus , 2021

Je persoonlijk geurtje

Het is vermoedelijk de droom van elke parfumliefhebber: een geur die speciaal voor jou gemaakt is. Louis Vuitton biedt die service in de vorm van haute parfumerie (en een héél fijne koffer).

Huisparfumeur Jacques Belletrud gaat met je aan de slag om de smaak, herinneringen, levensstijl maar ook gewoontes met betrekking tot parfums in beeld te krijgen. Dit om samen het perfecte ‘olfactorische portret’ samen te stellen.

Het parfum wordt vervolgens met de hand gemaakt in het Atelier d’Art, een nieuwe ruimte gereserveerd voor de Haute Parfumerie op maat, gelegen in het hart van Les Fontaines Parfumées. Er zijn enkele maanden nodig om de formule van de geur te verfijnen.

In Asnières, de bakermat van LV’s Special Orders, wordt de bijbehorende unieke koffer vervaardigd…

…die vier flacons van 100 ml, drie flacons van 200 ml, een reisetui van 100 ml, een reisflacon met bijhorende etui bevat, evenals 16 vullingen.

De geuren kunnen op aanvraag hervuld worden en het olfactorische portret van elke klant wordt nauwkeurig en levenslang bewaard in de archieven van Les Fontaines Parfumées. Prijs op aanvraag in de Kustlaan.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS