2 augustus , 2021

Je eigen Heldentoren

Met heel veel trots stellen wij u het prestigieuze nieuwbouwproject “Heldentoren” voor,  gelegen aan het Heldenplein te Heist met frontaal zicht op de zeedijk en Zee nabij de talrijke winkels en restaurants.

Heist 3.0 gaat duidelijk verder dan de bouw van de Heldentoren. Ook de Elizabetlaan en omgeving krijgen een nieuwe look. Initiatieven rond verkeer en mobiliteit, een landschapstuin en nieuwe elementen op de pleinen zullen Heist nieuw leven inblazen. De badstad zet zichzelf zo extra in de kijker als een aangename verblijfplaats en gezellige winkelstad. Ontwikkelingen die zowel aantrekkelijk zijn voor inwoners als toeristen.

Architect : NEUTELINGS RIEDIJK ARCHITECTS

Heist ondergaat een ware metamorfose met het herinrichten van de Elizabetlaan en Heldenplein, de  toekomstige kleurrijke Community House aan het Maes en Boereboomplein en uiteraard de Heldentoren die op architectonisch vlak en woonbeleving de absolute referentie wordt van de Knokse kustlijn!

Dit exclusief project, waarvan de hoogste residentie 19 bouwlagen telt,  met 3 aparte gebouwen met ondergrondse garages zal op architectonisch vlak alle verbeelding overtreffen. Prachtige en grote leef-terrassen met veel licht en een panoramisch zicht op het hinterland en de zee.

SALT

Kursaalstraat 259
8300 Knokke-Heist
info@salt-projects.be

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS