Hotel Britannia gaat voor vier sterren

Hotel Britannia gaat voor een grondige renovatie laat ceo Stefan Vanhollebeke weten. Maar ze verkopen voor de verbouwingen de ganse inboedel. Alles nog in goede staat (uiteraard niet nieuw).

“Bij voorkeur iemand die bod doet op alles van de 30 kamers (beden,zetels,gordijnen,verlichting,inkomdeur met slot, stoelen, tafels,tv’s, baggagerek, lavabo, wc,,,,etc)+ (keukengerei, salonzetels stoelen/tafels/buffet van ontbijt) alles zelf komen ophalen”, zegt Vanhollebeke. Als alles op schema vlot verloopt zou Hotel Britannia haar deuren in maart weer moeten kunnen openen met 4 schitterende sterren op de gevel. Want dat blijkt de bedoeling.

Stefan Vanhollebeke, Driving Force  of Hotel Britannia, L’Hôtel Lugano en La Terrasse du Zoute staat de dag van vandaag met trots aan het roer van dit prachtige hotel op de Elizabetlaan.

Stefan is een ondernemer die innovatieve ideeën heeft gemixt met een behoud van klassieke waarden en stijlen. Deze atypische combinatie blijkt een succes te zijn op de volledige lijn, die ook wordt doorgetrokken in La Terrasse du Zoute, de luxe-brasserie verderop waar culinair genieten echt centraal staat. Het behoud van klassieke waarden is een bewuste keuze, het hoeft niet altijd strak en nihilistisch te zijn. Mensen keren graag terug naar een klassieke warmte die gecombineerd wordt met een hedendaagse toets. In Hotel Britannia en L’Hôtel Lugano wordt u vanaf uw eerste stap geconfronteerd met deze menselijke warmte. De receptie zorgt voor een aangenaam onthaal, en als u terugkomt herkent u het team zeker. Want hier voelen ook onze medewerkers zich thuis, er is geen aan- en afloop van personeel, u wordt dus ook persoonlijk aangesproken en bediend. Klassieke etiquette in de omgang elegantie en warmte zijn de rode draad die ervoor gaan zorgen dat ook u zal terugkomen. U bent hier geen nummer. U zal zich hier ook niet thuis voelen integendeel.  U komt hier terecht in een oase van rust en luxe waar ons personeel ervoor zorgt dat u zich net dat tikkeltje specialer voelt.           De naam Vanhollebeke is in Knokke en in de hotelwereld een vaste waarde met een sterke reputatie. Stefan Vanhollebeke is de jongste van 4 kinderen, waarvan elk aan het roer staat van een hotel in Knokke en omstreken. En dat onder het goedkeurend toeziend oog van de mama, mevrouw Leenknecht die het reilen en zeilen van de sector als geen ander kent dankzij haar enorm rijke ervaringen in het zelf uitbaten van hotel.

Stefan heeft het hotel in 2020 overgenomen van zijn zus Caroline Vanhollebeke, die het hotel dertig jaar met passie en een hart voor haar gasten heeft gerund.

Hotel Britannia is één van de meest indrukwekkende panden in Knokke-Heist, maar het is vooral een hotel waar men graag vertoeft met heel de familie. Dicht bij de zee, de golf en centraal gelegen in het kloppend hart van het Zoute. Dat er een viersterrenhotel bij komt in Knokke-Heist is zeker een meerwaarde.

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...