1 augustus , 2021

Hoplr Knokke-Heist bestaat 1 jaar

Hoera! Op zaterdag 27 maart 2021 blazen we een kaarsje uit voor het eenjarig jubileum van Hoplr Knokke-Heist. Hoplr is het sociaal netwerk voor je buurt. Aan de hand van het buurtnetwerk leer je jouw buurt gemakkelijk kennen. 

Wat is Hoplr? 

Met Hoplr willen wij samenhorigheid in buurten creëren. Op onze eerste plaats staat positiviteit centraal. Je blijft aan de hand van het sociale netwerk in contact met je buren ondanks deze moeilijk omstandigheden en minder sociaal contact ten gevolge van de coronacrisis. Dankzij Hoplr sta je in contact met je buren. Het netwerk biedt een brede waaier aan mogelijkheden. Zo kan via het netwerk spullen lenen van jouw buren, buurtactiviteiten organiseren, nieuwe buren leren kennen, nuttige meldingen van de gemeente Knokke-Heist ontvangen, een babysitter zoeken… 

Hoe werkt het sociaal netwerk?  

Eerst en vooral: elke buurt is besloten. De buurten zijn geografisch afgebakend. Je profiel is enkel en alleen zichtbaar voor leden van jouw buurtnetwerk. Je hoeft je geen zorgen te maken omtrent je privacy. Alle gegevens worden beveiligd en beschermd in lijn met de Europese privacywetgeving. 

Groot succes 

We blikken graag eens terug naar het afgelopen jaar. In totaal zijn er 3.881 geregistreerde huishoudens, 6.764 berichten geplaatst en 73.421 interacties. Wij zijn heel tevreden met deze cijfers en hopen alleen maar op nog meer verbindingen tussen buurten. We zijn benieuwd wat volgend jaar ons brengt. 

Inschrijven  

Wil jij als in inwoner van Knokke-Heist ook lid worden? Dat kan gemakkelijk door een account aan te maken op de website of via de app van Hoplr. Geef jouw thuisadres in en Hoplr vindt in no time jouw buurt. Met een simpele registratie ben jij een stap dichter bij jouw buurt.  

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS