1 augustus , 2021

Heerlijk genieten van onze horeca tijdens de paasvakantie

In afwachting van de heropening van de horeca staan de restaurants van Knokke-Heist ook tijdens de paasvakantie klaar met een aangepaste service van levering of takeaway. Het gemeentebestuur wil de lokale horeca een hart onder de riem steken en zal opnieuw een promotiecampagne op poten zetten om de website www.kh.delivery in de kijker te plaatsen. Daar vind je een handig overzicht van alle afhaal- en leveringmogelijkheden in de gemeente. Via affiches, gerichte promoties op sociale media en internet en printadvertenties in de plaatselijke infobladen hoopt het bestuur dat heel wat inwoners en tweedeverblijvers bestellen bij de lokale eetadresjes. 

 
Eet, drink en steun  

Het principe is simpel: eet, drink en steun de lokale restaurants. Bestel dus jouw favoriete menu bij een van de vele restaurants in Knokke-Heist. Zo hoef je zelf niet in de keuken te staan en geniet je ten volle van qualitytime met jouw bubbel.   

Je smaakpapillen worden culinair verwend én je steunt bovendien de lokale restaurants van Knokke-Heist. Een mooi, warm en ongetwijfeld heerlijk gebaar. Zin? Alle info over afhaal en levering vind je op www.kh.delivery

Deze campagne is een van de vele initiatieven uit het relanceplan van Knokke-Heist, opgezet als steun voor de lokale handelaars. Knokke-Heist hoopt op die manier de lokale economie opnieuw een boost te geven in deze moeilijke periode.  

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS