2 augustus , 2021

Heb jij kunnen sparen voor een handtas in deze coronaperiode?

Een beetje It Bag is voor veel mensen hier in Knokke-Heist nog wel betaalbaar. Misschien legt het gemeentebestuur zelfs wat bij met de spaarkaart. Maar er zijn ook unieke tassen die zo duizelingwekkend duur zijn dat zelfs een miljonair er zuinig van gaat kijken. Zoals…

Debbie Wingham staat bekend om haar over-the-top creaties, zoals de jurk voor de verjaardag van € 24 miljoen. Dit tasje is een goed voorbeeld van haar visie op duurzaamheid. Ze maakte dit paasei voor een Amerikaanse klant ‘van wat sjaals en oude juwelen’ die de dame haar had gegeven. De prijs wordt geschat op € 5,7 miljoen.

Dit hartvormige avondtasje van Robert Mouward is gemaakt van 18-karaat goud en 4517 kleurloze, gele en roze diamanten. Het kostte tien goudsmeden 8800 om het ding te maken, de prijs wordt geschat op iets meer dan € 3 miljoen.

De Hermès Chaine d’Ancre van Pierre Hardy werd in 2012 gemaakt. De ‘ankerketting’  bestaat uit wit goud en meer dan 11.000 diamanten en is zo’n € 1,7 miljoen waard.

De Ginza Tanaka’s Hermès Birkin is helemaal gemaakt van platina en versierd met 2000 diamanten. Het is een multifunctioneel tasje: de schouderriem kan ook worden gedragen als ketting en de 8-karaat diamant aan de voorkant kan worden ingezet als broche en dat allemaal voor ‘slechts’ € 1,6 miljoen.

De Cleopatra clutch van Lana Marks was ooit een rode loper-favoriet waarmee Helen Mirren, Angelina Jolie en Kate Winslet furore mee maakten. Elk tasje is uniek en wordt gemaakt van het fijnste leer met edelmetalen en edelstenen. Vanaf € 85.000, maar eerder rond de € 340.000.

Bron: Nouveau

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS