1 augustus , 2021

Enkel rallydeelnemers zijn welkom op beperkte Zoute Rally en Sale

De ZOUTE RALLY® by stow is een regelmatigheidscriterium voor 175 klassieke wagens gebouwd tussen 1920 en 1965. Zowel de start als de aankomst liggen in Het Zoute. Het parcours van de rally loopt over de mooiste polderroutes in Vlaanderen en Nederland. De FLYING ¼ MILE® snelheidsproef zorgt voor de nodige spanning. De ZOUTE RALLY® by stow zal dit jaar in privésfeer plaatsvinden, dat betekent dat enkel rallydeelnemers toegelaten worden. 

ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE® op de bekende Fairway 1 van de Royal Zoute Golf Club is uitgesteld naar 2021. Een unieke selectie wagens – uit de pre- en post-warcategorie – zal beoordeeld worden door een internationaal vermaarde jury.

De ZOUTE SALE® by Bonhams zal in privésfeer plaatsvinden maar zal online uitgezonden worden via de website van Bonhams (www.bonhams.com). Op deze gerenommeerde veiling tekenen zeldzame oldtimers present, veelal uit grote binnenlandse en buitenlandse collecties. 

De befaamde ZOUTE GT TOUR® zal, wegens de huidige omstandigheden, doorgaan op een andere datum en locatie. Klik hier voor meer informatie. 

De ZOUTE TOP MARQUES® wordt omgedoopt tot de ZOUTE CAR GALLERY®. De podia in de Kustlaan verdwijnen net als de tenten op het strand. In de plaats daarvan zal elk automerk een nieuwe expositieruimte ter beschikking krijgen langs de zeedijk tussen het Rubensplein en de Riverwoods Beach Club. DeZOUTE CAR GALLERY® is uitgesteld naar 2021.

Blokkeer dus vandaag nog de periode van 7 tot 10 oktober 2021 in de agenda voor de twaalde editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Wij kijken nu al uit naar dit fantastische event en zouden verheugd zijn u te kunnen verwelkomen op dit weekend in het teken van classic cars en exclusieve wagens. Knokke-Het Zoute vormt hiervoor, als de meest exclusieve badplaats aan de Belgische kust, het perfecte decor.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS