1 augustus , 2021

Een hamburger voor de zorg

Het is weer alle hens aan dek voor de zorgmedewerkers tijdens deze tweede COVID-19-golf. Om hen te bedanken voor hun eindeloze inspanningen en om hen een momentje van ontspanning te geven, bieden de McDonald uit onze deelgemeente Westkapelle, een gratis maaltijd aan het zorgpersoneel van AZ Zeno.

De McDonald’s restaurants van Knokke-Heist, Koksijde en Oostende zullen gratis McMenu’s aanbieden aan de zorgmedewerkers van AZ Zeno, AZ West Veurne en AZ Damiaan. De medewerkers bij McDonald’s zijn er zich heel erg van bewust dat deze helden elke dag opnieuw in de vuurlinie staan om mensenlevens te redden en de maatschappij recht te houden. Daarom willen de restaurants hun steentje bijdragen door hen gratis maaltijden te schenken. Het initiatief gebeurt in samenspraak met de ziekenhuizen en kon op heel wat enthousiasme rekenen.

We willen de zorgmedewerkers bedanken voor alle goede zorgen, elke dag opnieuw. Het is voor hen bovendien een kans om even op adem te komen, de dagelijkse routine te doorbreken en te genieten van een momentje van ontspanning, weg van alle zorgen”, zegt Willy Verrecas, franchisenemer van de McDonald’s-restaurants in Knokke-Heist, Koksijde en Oostende.

De zorgmedewerkers krijgen elk een unieke bon om te gebruiken voor een Medium McMenu in de McDonald’s-vestigingen in Knokke-Heist, Koksijde en Oostende.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS