Een doebonnenboekje onder de boom

Dit boekje bevat verschillende uitscheurbare bonnen van € 2, € 3 of € 5 voor een totaalbedrag van € 30. Je kan deze inruilen als betaalmiddel voor theatervoorstellingen, films, concerten, tentoonstellingen, sportevenementen, cursussen, workshops, inschrijving bij speelpleinwerking & vakantiestages, kampen, lidgeld bij heel wat verenigingen tot zelfs een zwembeurt bij Sportoase.

Heel wat doemogelijkheden of ook leuk als originele cadeautip voor je buur, vrienden of familie. Snuif een vleugje cultuur op of proef van het ruime aanbod aan activiteiten!

Hoe te gebruiken?

Je geeft de bonnen gewoon af aan de balie of de verantwoordelijke van de activiteit van jouw keuze. Er dient wel gepast betaald te worden. Als de kostprijs € 5,50 is, dan geef je een bon van € 5 + een muntstuk van € 0,50.

Waar te verkrijgen?

Dit boekje kun je aankopen aan de balie van het Cultuurcentrum, MAAK, Museum Sincfala (HEY), Jeugdcentrum De Marge en Sporthal De Stormmeeuw.

Deelnemende vrijetijdsaanbieders

Het doebonnenboekje kan je gebruiken bij alle gemeentelijke diensten die activiteiten aanbieden en Sportoase, maar ook ter betaling van lidgeld bij sport, jeugd en sociaal-culturele verenigingen.

Als vrijetijdsorganisatie kan je de ontvangen doebonnen van de klant inwisselen & verzilveren aan de balie van het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist. Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag van 8.30u tot 17u en op zaterdag van 10u tot 17u.

Download het overzichtsformulier en vul in. Geef dit formulier samen met de gebruikte bonnen af aan de balie van het Cultuurcentrum. Daarna wordt door de Financiële dienst het tegoedbedrag via overschrijving terugbetaald.

Algemene info?

Cultuurcentrum – T 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be.

In sommige gevallen kan je dit doeboekje ook gratis verkrijgen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet of het financieel moeilijker hebt, informeer hiervoor bij het Sociaal Huis – T 050 530 900 of via sh.onthaalteam@knokke-heist.be.

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...