De meest betoverende cocktail op jouw tafel?”: Met de cocktailbox van JohnJune krijg je die in huis!

Top bartender Hannes Desmedt van Wine Blend is al jaren een absolute meester in het creëren van de heerlijkste cocktails.  Nu kun je ook thuis genieten van Hannes’ unieke cocktailcreaties onder de naam JohnJune.  Een huiselijke samenwerking met zijn vrouw Alexandra Demeulemeester, geroemd omwille van haar oog voor detail.  Met JohnJune beleef je een unieke cocktailervaring met premium cocktails en homemade popcorn.

JohnJune verwijst naar het beroemde duo John Travolta en June Carter, waarmee ze de uitgesproken persoonlijkheden en karakters willen laten herleven in hun creaties en concepten. Startend met eigenwijze cocktails en unieke wereldse smaken in de bijgeleverde homemade popcorn. Daarenboven zijn alle cocktails steeds voorzien van passende professionele cocktail garnituren van Bohemer. Zo werk je uw cocktail zelf af als een volleerd bartender.

JohnJune werkt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten en door de moderne mixology technieken zijn de cocktails ook langer houdbaar. Hierdoor hoef je ze niet meteen te consumeren maar kan je ze ook bewaren voor een later feestelijk moment.

De cocktailbox omvat klassiekers zoals de Pornstar Martini en de Lazy Red Cheeks, maar ook enkele leuke twists zoals de Guava Margarita of de White Peach Caipirinha.  Opteer je voor een alcoholvrije cocktail zoals de frisse Ambriosa met veenbessen of de spicy Ipanema met gember?  Ook dat kan natuurlijk!

Ook de kids kunnen meegenieten van het gezellig cocktailmoment met speciaal op maat gemaakte mocktails en sparkling popcorn. Heel leuk idee om de kinderen op die manier mee te laten vieren tijdens de feestdagen.

Elke box bevat twee flesjes van 250 ml (elk goed voor 2 cocktails), een zakje flavoured popcorn naar keuze, bijpassende botanicals en een instructiekaartje. Als extra optie kan je een leuk persoonlijk kaartje toevoegen, om iemand te verrassen met een lekkere cocktailbox aan huis!

De Cocktailbox van JohnJune kan besteld worden op de webshop www.johnjune.be of www.decocktailshop.be. Je vindt er ook bejubelde Negroni “Vitis Porton”, Hannes’ winnende cocktail van de Campari Negroni competition die o.a geserveerd wordt in ’t Hof van Cleve & The Jane.

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...