De Maatwerker tilt uw binnenhuisinrichting naar het hoogste niveau.

De Maatwerker tilt uw binnenhuisinrichting naar het hoogste niveau.
Met een unieke mix van exclusieve materialen, innovatieve technieken en baanbrekende inzichten bieden wij maatwerk ver voorbij de standaard.

We denken en dromen met u mee en gaan tot het uiterste om het interieur te creëren dat u als gegoten zit en waarin u zich perfect thuis voelt.

Ons vakmanschap is ons hoogste goed. Elke dag opnieuw verleggen wij onze grenzen om u te verrassen en te verbluffen met interieurinrichting van het hoogste niveau.

PREPARATION IS EVERYTHING

Nog voor we één plank aanraken, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgedacht en uitgetekend. Uw plannen en dromen worden in productietaal omgezet. Geen detail blijft onbesproken.

We werken enkel met materialen van topkwaliteit en dankzij het meesterschap van onze vaklui bereiken we het summum van schoonheid en efficiëntie.

A NEW WAY OF LIVING

Door nieuwe inzichten en innovatieve technologieën te integreren in ons maatwerk overstijgen we de standaard en begeven wij ons op nieuwe paden. We creëren ‘a new way of living’ waar de versmelting van techniek en esthetiek resulteert in verbluffende interieurs, ongezien en ongeëvenaard.

Contacteer ons:

Telefonisch 050 73 88 87

via mail info@demaatwerker.be

Maatschappelijke zetel:

De Maatwerker BVBA

’t Walletje 115

8300 Knokke-Heist

BE 0543.626.206

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...