De 40 meter lange Beachouse voor €7,5 miljoen

Voorheen ging het jacht door het leven als “Mao and Ram”, maar heeft nu Beachouse op de spiegel staan. Het is een motorjacht met een lengte van 39,65 lang, die in 2009 in Italië is gebouwd en nu te koop staat voor een aantal miljoen bij IYC KK Superyachts. Ideaal voor onze nabij gelegen jachthavens van Cadzand of Zeebrugge.

Het ontwerp van het exterieur van Beachouse is bedacht onder leiding van Stefano Righini Design, terwijl Overmarine Group SPA (Mangusta) de scheepsarchitectuur voor hun rekening nam, die het Mangusta 130 jacht een polyester romp en opbouw gaven.

DE NAAM BEACHOUSE

Maximaal 10 gasten worden ondergebracht aan boord van het jacht, naast accommodatie voor 6 bemanningsleden, dankzij vier grote hutten op het benedendek, waaronder een VIP, dubbele en een driedubbele cabine. Om de gekozen naam recht aan te doen heeft het jacht volgens de bouwers zelf “een luchtig, licht interieur in strandhuisstijl, met lichtgekleurde stoffering die wordt gecompenseerd door houten vloeren en een prachtige collectie moderne kunst.”

IYC KK Superyachts.

De sloep is uitgerust met Zero Speed ​​Stabilizers en met een bewezen charterrecord en een slank en opvallend ontwerp. Het werd voor het laatst verkocht in 2015, maar is ook nu anno 2021 weet toe aan een nieuwe eigenaar.

Het voordek is voorzien van royale lounge-set die kan worden afgeschermd door zonneschermen: een perfecte plek om optimaal te genieten van zonovergoten dagen op het water. Dat terwijl glazen deuren opening bieden naar het achterdek, waar zich nog een eethoek bevindt, in samengang met nog meer zitplaatsen.

WATERSPEELGOED VOOR VERMOGENDEN

Aan boord is een grote collectie speelgoed en tenders ondergebracht, zoals wakeboards en seascooters. Voor €7,500,000 kun je daar ongelimiteerd gebruik van maken of lig je languit op de loungeset op het voordek. Neem contact op met Kevin Bonnie van IYC KK Superyachts om het koopproces in te varen. 

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...