14 juni , 2021

Curtain bangs haartrend 2021

Soms zijn er van die mensen die iedere haarkleur, lengte en haarstijl staan. Jennifer Lopez is zo’n supermens, die zo mogelijke iedere haarstijl wel heeft geprobeerd – van een golvende bob tot ellenlange extensions. En met succes. J.Lo’s nieuwste kapsel is er een voor de boeken: een frisse, bot geknipte pony, ook wel curtain bangs genoemd, is hét kapsel van dit jaar en Lopez zorgt ervoor dat we het a.s.a.p. zelf willen.

Jennifer Lopez’ vaste haarstylist Chris Appleton is het genie achter Jennifers meest iconische looks. Deze keer deed Chris iets totaal anders met Jennifers haar; ‘blunt curtain bangs’. We overdrijven niet als dit misschien wel ons favoriete kapsel van J.Lo ooit is.

Chris heeft haar caramel-kleurige lokken lang en steil gelaten, maar voegde een diagonale knip toe om zo een “gordijntjespony” te creëren aan de zijkanten. Voilà, curtain bangs.

Het is zeker niet de eerste keer dat we deze curtain bangs hebben gezien op onze Instagram feed. Beroemdheden als Priyanka Chopra en Alexa Chung omarmen de look, die het gezicht mooi omlijst en een flatterende volumeboost geeft aan de voorste plukken van het haar.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS