zondag, januari 17, 2021

Yoox Net-a-Porter Group en Armani kondigen een nieuwe strategische fase aan

De Yoox Net-a-Porter Group en Armani kondigen een nieuwe strategische fase aan in hun samenwerking. Door online en offline beter te verbinden, willen ze een betere winkelervaring voor...

Latest Posts

Christian Louboutin presenteert nieuwe collectie via een gaming app

Schoenen- en tassenontwerper Christian Louboutin presenteert zijn nieuwe lente-/zomercollectie 2021 voor zowel mannen als vrouwen op wel heel originele wijze in de vorm van een gaming app van Zepeto. Zo meldt WWD vandaag.

Nu merken als gevolg van de Corona-crisis noodgedwongen op zoek gaan naar nieuwe manieren om hun collectie te presenteren, zorgt dat vaak voor creatieve oplossingen. Zo presenteerde Moschino de nieuwe collectie met een poppenspel. Louboutin koos voor de gaming app Zepeto om zijn nieuwe collectie te presenteren.

Gebruikers van de sociale gaming app kunnen de ontwerper nu al zelf op drie locaties zien in de app; op een plein in Parijs, in zijn tijdelijke flagship store of op de dansvloer van een discotheek. Vanaf 2 oktober presenteert hij daarnaast zijn nieuwe collectie in de app en kunnen VIP’s en de pers een virtuele duik nemen in de wereld van Louboutin en zijn nieuwe pumps en sneakers als eerste virtueel passen.

Beeld: Christian Louboutin Facebook

Latest Posts

Don't Miss