2 augustus , 2021

Chopard en Julia Roberts een gouden duo bij “Pogany” Joaillerie

Wie kan joie de vivre van Het Zoute beter belichamen dan de Hollywood-ster met ’s werelds beroemdste lach? Julia Roberts (53) is het nieuwe gezicht van het Happy Sport horloge van Chopard, bekend om de dansende diamanten in de kast. De Amerikaanse actrice is een persoonlijke keuze van Caroline Scheufele, artistiek directeur van het horloge- en juwelenhuis en een gepassioneerd filmliefhebber. “Ik wilde haar en anders niemand,” zegt Scheufele. “Julia was in mijn ogen de enige die het esprit dat ik in dit horloge zie goed kan overbrengen.”

De Happy Sport (vanaf € 6140)  kwam in 1993 op de markt en was het eerste horloge dat diamanten combineerde met een roestvrijstalen kast. “Het is me een eer om samen te werken met Chopard,” zegt Roberts, die het horloge omschrijft als ‘zeer begerenswaardig.’  Ze zal naast haar honorarium vast wel een klokje hebben gekregen voor de moeite. Maar toch: ze kan leuk dansen toch!

Chopard is opgericht in 1860 in Sonvilier, Zwitserland door Louis-Ulysse Chopard. Chopard staat voor innovatie, kwaliteit, vakmanschap en authenticiteit. Onder de impuls van de familie Scheufele, die het bedrijf kocht in 1963, kende Chopard een spectaculaire ontwikkeling. Chopard staat bekend om zijn creativiteit en zijn state-of-the-art technologie. Vandaag is Chopard uitgegroeid tot één van de toonaangevende namen in de high-class horloge en sieraden industrie.

Als erkende Chopard verdeler hebben wij een uitgebreide selectie van de mooiste Chopard horloges en sieraden voor u. Ons assortiment horloges omvat de Happy Sport, Imperiale, L.U.C. & Classic Racing collecties, alsook de “Happy-Diamonds” juweeltjes.

“Pogany” Joaillerie
Kustlaan 297
8300 Knokke – Het Zoute
T: 050 60 73 90
F: 050 61 59 95
F: 050 61 59 95

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS