2 augustus , 2021

Caroline Degeyter over haar pop-up onderneming CDKN

Op de Zeedijk 654 heeft Caroline Degeyter sinds de paasvakantie haar pop-up onderneming CDKN voor de 6de maal opgestart in Knokke-Heist.  In deze conceptstore huizen een 50-tal Belgische ondernemers. Je vindt er o.a. gekende merken zoals De Witte Lietaer, Bikinibody, Bubbles at Home, KLEIR. Antwerp, Inspiré, Fringe by A, Raramuri Sandals, Joh Clothing, Bodhi vegan Ice, Ministerie van Unieke zaken, Suns, Become. , Gust coffee roasters en Noe Noe.    
 

Criminal babies, Dandy kids, Killer women & notorious men 

CDKN staat voor Criminal babies, Dandy kids, Killer women & Notorious men. In de zaak kan je terecht voor een prachtig cadeau voor jezelf maar ook voor je geliefde als verre nonkel. Je vindt er werkelijk voor ieder wat wils. Niet enkel kleding en bijhorende accessoires, maar ook héél veel decoratie zowel voor je interieur als exterieur, juwelen, heerlijk geurende zepen en kaarsen, bed en badlinnen, …    CDKN heeft voor jong cliënteel ook leuke Instagramwaardige hoekjes en kantjes in hun winkel wat een bezoekje nog unieker maakt .   
 
Ook in moeilijke tijden trouw aan Knokke-Heist  “Elk seizoen komen wij opnieuw naar Knokke-Heist, de badplaats waar wij ook onze allereerste pop-up conceptstore zijn gestart” zegt zaakvoerster Caroline Degeyter.  Ondertussen hebben wij de voorbije 6 jaar al meer dan 30 tijdelijke winkels geopend en zijn wij vooral gekend in Wijnegem en Waasland shopping – naast uiteraard in Knokke-Heist zelf.   Wij zijn uniek in het feit dat wij zowel grote Belgische als kleine (startende) Belgische ondernemers samenbrengen en zo een uniek aanbod brengen naar Knokke-Heist dat van onzentwege op héél veel sympathie kan rekenen.   Wij zijn hier zes zomers geleden gestart uit een jonge ondernemersspirit. Veel wijsheden later blijven we toch nostalgisch teruggrijpen naar onze eerste iconische zaak aan de Oostkust. We hebben veel trouwe fans en kunnen ons niet inbeelden een zomer over te slaan. Zélfs niet in deze moeilijke (retail)tijden” besluit Caroline vastberaden.    

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS