13 juni , 2021

Bentley Continental GT V8 Convertible

In de nieuwe Bentley Continental GT V8 Convertible is grand touring in open lucht altijd opwindend. U blijft helemaal in contact met de weg en volledig verbonden met de wereld om u heen, dankzij een geestdriftige V8-motor, innovatieve technologie, slank hedendaags design en verfijnde aandacht voor details. Bezoek om meer te ontdekken Bentley Knokke of bel hen met onze groeten op +32 50 62 10 30.

Vloeiende lijnen en verfijnde stijl

Deze Bentley V8 Convertible is ontworpen om met open dak even stijlvol te zijn als met gesloten dak. Als het dak dicht is, vloeit het naadloos samen met de gestroomlijnde carrosserie tot een stijlvol silhouet. Als het dak zakt, wordt het in één vloeiende beweging compact opgeborgen en slingert het rond de achterzetels één enkele prachtige designlijn.

Binnenin wordt u omhult door een cocoon met verfijnd comfort, zowel met het dak dicht als open. In de hele cabine wordt een uniforme leerkleur van uw keuze gebruikt om een elegante ruimte om u heen te vormen, met eigentijdse Crown Cut Walnut vernissen die standaard het interieur stijlvol afwerken. Extra leerkleuren en kleurenschema’s zijn ook verkrijgbaar, evenals een uitgebreid assortiment fineerhout, of het nieuwe High Gloss Carbon Fibre. Het fineerhout voor uw auto kan nog verbluffender worden door een slanke Chrome Pin Stripe (niet verkrijgbaar voor Carbon Fibre).

Er is een prettige verbinding tussen het design van het exterieur en het interieur, doordat stijlkenmerken in de auto worden geïnspireerd door elementen zoals de externe heupcurve. Elk van de leerkleuren oogt spectaculair als ze in het daglicht baadt of omsloten wordt door het stijlvolle dak, met de Bentley Rotating Display als perfecte finishing touch.

Een boeiende en dynamische rijervaring

Verbazingwekkende versnellingskrachten trekken u van 0 tot 100 km/h in 4.1 seconden (0 tot 60 mph in 4.0 seconden), en geven u een topsnelheid van 318 km/h (198 mph). U zult de uitzonderlijke responsiviteit van de auto bij het versnellen niet alleen voelen, maar ook horen, dankzij de bevredigende klank van de V8-motor van Bentley, die bijzondere voldoening schenkt als het dak open is.

Door de vier rijmodi van Bentley kunt u chassis en aandrijflijn instellen om te passen bij de weg die onder u wegrolt. De modus Comfort geeft u een bijzonder verfijnd rijgedrag, de modus Bentley balanceert perfecte prestaties en verfijning, de modus Custom laat u uw eigen voorkeuren instellen, en de modus Sport laat alle monsters in de V8-motor los, waardoor responsiviteit wordt gemaximaliseerd en het motorgeluid wordt beklemtoond.

De technologie van grand touring

Een weelde aan innovatieve kernmerken verbeteren elke rit. Het dakmechanisme kan bij snelheden tot 50 km/h (30 mph) worden geopend en gesloten. Geventileerde stoelen maken rijden in de zomer extra aangenaam, terwijl op koele dagen een verwarmde armleuning, verwarmd stuurwiel en nekverwarmers perfect zijn. Het vierlagige dak is ontworpen om u gesloten even goed te isoleren als een Bentley GT coupé.

Een assortiment intelligente rijtechnologie draagt bij aan de uitbundige prestaties. Actieve All-Wheel Drive geeft u totaal vertrouwen op elke weg, en de transmissie met dubbele koppeling met acht versnellingen schakelt extreem snel. Adaptive Cruise Control gebruikt langeafstandsradar om afstand te houden tot de auto voor u, en door talrijke rijhulpmiddelen legt u zelfs de langste reis zonder moeite af.

Intuïtieve technologie van My Bentley* verbetert de boeiende rijervaringen. Dat omvat Apple CarPlay®, waarom u controle hebt over uw iPhone® via de systemen van de auto; Private eCall, dat eerstehulpverleners waarschuwt in kritieke situaties; en statuscontrole met My car, waarmee u met de app My Bentley allerlei details kunt bekijken, van het brandstofniveau tot het onderhoudsschema.

Apple CarPlay en iPhone zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

* My Bentley Services is momenteel niet op elke markt beschikbaar. De app My Bentley wordt verkrijgbaar vanaf februari 2019. Spreek met uw plaatselijke Bentley-dealer voor meer details.

Exquise personalisatie, binnen en buiten

De Colour Specification vergroot uw keuze aan leerkleuren en geeft u elegante tweetonige kleurenschema’s, evenals drie extra kapkleuren voor het interieur. Er is ook een brede keuze aan enkele en dubbele vernissen, lakkleuren, lichtmetalen velgen en kapafwerkingen voor het exterieur, waaronder de eigentijdse optie Tweed. U kunt de mogelijkheden verkennen met de Bentley Configurator.

De Front Seat Comfort Specification omvat de verwarmings- en koelfuncties die het rijden met de convertible verbeteren, terwijl u met de City Specification en Touring Specification moeiteloos kunt rijden. De Blackline Specification beklemtoont het dramatische gevoel van de V8, en de Mulliner Driving Specification voegt exquise sportieve details toe, zowel binnen als buiten.

BENTLEY KNOKKE
Natiënlaan 111
8300 Knokke-Heist

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS