1 augustus , 2021

Avondnatuurwandeling in het duingebied van Park 58

Op woensdag 29 juli 2020 organiseert Natuurexploratie een geleide avondnatuurwandeling in het duingebied van Park 58. Afspraak om 19 uur aan de hoofdingang van Park 58 (onder de pergola) in de Elizabetlaan te Duinbergen. De natuurgids vertelt je alles over bloeiende duingraslanden.  

Het is momenteel hoogbloei in het duin. Dit botanische pareltje van een van de weinige resterende stukjes middeloud duin aan de Oostkust met tal van zeldzamere planten als nachtsilene, duinruit, geel zonneroosje en wit vetkruid loont dan ook zeker een bezoek. Uiteraard schenkt de gids tijdens deze avondwandeling ook aandacht aan de talrijke insecten die in de bloemenrijke graslanden aanwezig zijn. 

Praktisch: Eigen mondmasker & voorinschrijving 24 uur voor aanvang wandeling via website www.natuurexploratie.be verplicht. Voor niet-leden voorafbetaling deelnameprijs door storting op rekening verplicht (zie info website). Verrekijker en eventueel loep aangeraden. 

Organisatie: Natuurexploratie. 

Gids: Patrick Demaecker – T 050 51.91.01 of 0475 407 929 

Deelname: Gratis voor leden van Natuurexploratie. Andere deelnemers 2,50 euro en max. 5,00 euro/gezin. Kinderen onder de 12 jaar gratis. 

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS