donderdag, januari 21, 2021

Natan ondersteunt de kunstsector en richt Artistic Studio op

Het initiatief heeft tot doel de bezoekers te inspireren en de Belgische creatieve sector een podium te geven. Voor de opening en ter gelegenheid...

Latest Posts

Autoschoonmaakbedrijf Lucid Detailing mikt op Knokke-Heist

Met de nieuw geopende vestiging in B-Park Brugge, bevindt het gespecialiseerde autoschoonmaakbedrijf Lucid Detailing zich op steenworp afstand van onze badstad. Ze zetten zich als autoliefhebbers in om oldtimers, supercars en andere exclusieve wagens vakkundig in orde te zetten naar de wens van de klant. Van grondige wasbeurt tot volledige detailingpakketten zijn aan de dagelijkse orde binnen het bedrijf waar klanten het proces ten alle tijden mogen meevolgen.

Een trend die zich momenteel ontwikkeld in Europa is de bescherming van autolak doormiddel van beschermingsfolies aan te brengen. Paint Protection Film is langere tijd booming in Amerika en maakt enorme sprongen aan bekendheid in België momenteel. Lucid Detailing is gespecialiseerd in het aanbrengen van de meest geavanceerde beschermfolies en coatings die vandaag op de markt te vinden zijn. Een mooie toegevoegde waarde voor de fantastische bolides die de winter door blijven rijden tijdens de eindejaarsfeesten in Knokke-Heist!

Blankenbergse Steenweg 386 – 388 unit 3

8000 Brugge (B-Park/A11)

Latest Posts

Don't Miss