Astrid Ehrig opent eerste interieur store op 1 juli in Knokke

Interieurdesigner Astrid Ehrig opent op donderdag 1 juli haar allereerste interieur- en decoratiezaak in de Lippenslaan 336. 

Astrid Ehrig groeide op in Berlijn. 10 jaar terug kwam ze voor de liefde naar Izegem waar ze haar eigen zaak in interieurprojecten uit de grond stampte. Bedrijven, horecazaken maar ook residentiele projecten werden ingericht met de eigenzinnige visie van Astrid. 

Vanuit de uitstekende relatie met de leveranciers van materialen en producten ontstond er 2 jaar terug een webshop met exclusieve producten. 

De droom is echter altijd geweest om onze artikels en producten samen met onze visie en knowhow van de projecten samen te brengen op 1 mooie locatie. 

Knokke-Heist staat voor smaak, exclusiviteit en kunst. De ideale locatie volgens Astrid om samen met haar visie en roots uit Berlijn haar eerste interieur store te starten. 

Astrid Ehrig Interior Berlin wordt op de Lippenslaan 336 een exclusieve interieurwinkel met unieke en exclusieve merken. Je kan er ook terecht voor een nieuw concept, renovatie of opvolging van uw project. 

Het openingsweekend van 1 tot 4 juli. 

Mode

Adrienne Fort met Pop-Up in Knokke-Heist

0
Adrienne Fort; het designlabel van exclusieve handtassen en unieke woonaccessoires. Elk item is ontworpen door Rita Van Heddegem en op ambachtelijke manier geweven in...

De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens

0
De unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody wordt nu uitgebreid naar kinderen tot 10 jaar. Astrid...

Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel

0
Étoile is niet je typische kinderschoenenwinkel. We brengen een selectie van originele merken, speciale collecties en unieke stukken. Er is voor elk wat wils....

Veilinghuis Sotheby’s veilt de persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld

0
Veilinghuis Sotheby’s veilt in december een groot aantal persoonlijke spullen van modeontwerper Karl Lagerfeld. Onder de hamer gaan meer dan duizend items uit zijn...