1 augustus , 2021

All I Want For Christmas Is…

De goedheiligman heeft zijn discussie ingepakt en is weer opgehoepeld naar Spanje. Tijd dus om volledig in te zetten op kerst. Statistisch gezien is het inmiddels al onmogelijk om de kerstbellen van All I Want For Christmas Is You nog niet gehoord te hebben dit seizoen. Als je reactievermogen snel genoeg was, heb je misschien kunnen zappen voordat ‘auuuaaaaaaaaaaaiii’ door de speakers kwam. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je er nog eventjes niet aan toe was. Of misschien heb je ooit in een warenhuis gewerkt tijdens de feestdagen en rijt het nummer telkens de littekens op je ziel weer open.

Voor Mariah Carey is kerst een tijd om naar uit te kijken, want elk jaar krijgt zij weer royalty’s uitgekeerd voor All I Want For Christmas Is You. Hoeveel, vraag je? Het is natuurlijk geen exacte wetenschap, maar een bron die vaak terugkomt, is een berekening van Daily Mail, die beweert dat ze 445.000 euro per jaar zou binnen harken. Volgens The Economist zou ze sinds 1994 zelfs al meer dan 50 miljoen hebben verdiend aan het nummer. Hierbij gaan we er eventjes van uit dat andere inkomsten zoals optredens ook worden meegerekend. Dan is dit het kerstgeschenk voor ons “Mariah”:

FERRARI SF90 STRADALE – 455.000 EURO

TopGear S29E01: Chris Harris in de Ferrari SF90

De elektromotoren vullen het vermogen van de V8 aan tot een systeemvermogen van 1.000 pk. En wat kan de Ferrari SF90 Stradale daarmee? In 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u schieten, bijvoorbeeld. Of van 0 naar 200 in 6,9 seconden. 340 km/u is de topsnelheid. Zonder de verbrandingsmotor kan de Ferrari SF90 Stradale tot wel 135 km/u rijden. Een achteruitversnelling ontbreekt: achteruitrijden kan alleen op elektropower. Rood is verplicht, omdat het kerst is.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS