1 augustus , 2021

4 nieuwe hotspots in Knokke-Heist

Knokke-Heist ziet elke zomer heel wat pop-upwinkels opduiken en dat is dit jaar niet anders. Zo verwelkomen we:

Co’s Cabane

In de Kustlaan 154 vind je de conceptstore Co’s Cabane terug. Eigenares Corinne pakte de voorbije jaren al uit met verschillende pop-ups die starten met ‘Co’s’. Cabane staat dan weer voor een mooi houten hutje achter in de tuin.  In Co’s Cabane hangt een gezellige, losse, ontspannen sfeer. Je bent er op je gemak in een groene tuin, met rustige muziek op de achtergrond. De conceptstore werkt ook met beginnende ondernemers zoals twee jonge Brusselse dames wiens bloemen op het eind van de zomer verkrijgbaar zijn in de winkel. Je kan ook in de winkel terecht voor kleding van Eva Velazquez. Zij vergelijkt zichzelf met een antiquair in kledij. Ze gebruikt oude stoffen om er nieuwe stuks van te maken. Daarnaast verkoopt Co’s Cabane ook de juwelen en decoratie van ‘Les precieuses’. Tot slot hangen er ook kunstfoto’s van Marise Papen die te koop zijn. Zij maakt taboedoorbrekende naaktfoto’s op plekken over heel de wereld. De foto’s worden maar in beperkte oplage (10 stuks) geprint.

CDKN

De Zeedijk 654 is de thuisbasis van de CDKN conceptstore. Die focust op fashion & lifestyle. De naam CDKN staat voor: “Criminal babies, Dandy kids, Killer women en Notorious men”. De zaak bundelt de krachten van Belgische ondernemers in interieur, kledij, accessoires en kinderspullen. En dat alles 100 % Belgisch, waaronder Chris Janssens die een grote naam is in de mode. Maar er is voor ieder wat wils!

Healhty

Liefhebbers van gezonde voeding komen aan hun trekken in de Healthy foodbar op de Zeedijk-Albertstrand 517. Hun gezondheidsconcept is uniek in Knokke-Heist. Ze pakken uit met gezonde zelfbedachte recepten. Zaakvoerders Laura en Sam zijn het gezicht achter hun gerechten. Healthy staat niet voor dieetvoeding, maar is een hippe, gezonde versie van een snackbar. Ook vegetariërs en veganisten kunnen er terecht. Het menu omvat onder meer flatbreads, salades, wraps, quinoa bowls, pasta, fruit, power juices … Elke dag vers in de winkel.

Laura en Sam zijn al lang bezig met gezonde voeding en sporten. Tijdens de coronacrisis kregen ze het idee om samen een gezonde foodbar uit de grond te stampen. Waar mogelijk gebruiken ze zo veel mogelijk biologisch afbreekbare verpakkingen of volledig gerecycleerd materiaal. Ze kopen ook lokaal, bij Belgische bedrijven en werken zo veel mogelijk samen met kleine ondernemers.

Leuk weetje: je kan er ook een tapasbox op de kop tikken om samen met je familie of vrienden gezond te aperitieven op het strand. Smullen maar!

L’Atelier

Op de Zeedijk 683 vinden we sinds kort de rebelse pop-upstore L’Atelier terug: een high-end pop-up van Rebels & Rustlers met zeer exclusieve streetwear kledij, sneakers en accessoires in combinatie met een buitenbar met cocktails, mocktails & homemade ice teas.

LEES OOK DIT

Volg ons op instagram

LAATSTE ARTIKELS