donderdag, januari 21, 2021

Van klassiek tot modern, Muguet past zich aan Uw wensen aan

Er wordt dagelijks aan huis geleverd tussen 9u en 12u. Hiervoor vragen wij een dag op voorhand te bestellen. Al sinds 1957 vormt Muguet de...

Latest Posts

15000 bezoekers aan de expo MOØDe

Niet enkel de feestmaaltijden werden tijdens de kerstvakantie gesmaakt. Ook de expo MOØDe in Knokke-Heist bekoorde menig fotoliefhebber. Dagelijks vonden fans van Anton Corbijn hun weg naar Cultuurcentrum Scharpoord om er in alle rust zijn 200 meesterwerken te bewonderen. Sinds de opening verwelkomde de foto-expo MOØDe van Anton Corbijn nu ruim 15000 bezoekers.   

De tentoonstelling loopt nog tot en met de paasvakantie maar de tickets blijven de deur uitvliegen. De organisatie raadt dan ook aan om tijdig online je tickets te reserveren. Dit doe je via de ticketshop op www.fotofestival.be.  Daar geef je aan op welk tijdstip je precies wilt komen, zodat je steeds op een veilige manier de tentoonstelling kunt bezoeken.  

Op die site wordt ook het luxueus fotoboek, getiteld MOØDe, aangeboden voor een zacht prijsje inclusief twee gratis toegangstickets. Ideaal voor wie nog op zoek is naar een laat kerstcadeau, een vroegtijdige Valentijnsurprise of gewoon een spontaan gebaar. 

Latest Posts

Don't Miss